De specialist in Mercedes-Benz automobielen met 45 jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring staan wij inmiddels bekend om onze professionele afhandeling en aflevering. Met onze specifieke kennis van de auto's die wij aanbieden, zijn wij u graag van dienst.

Onze auto's

Autobedrijf Henk Grooten levert jong gebruikte auto's youngtimers en klassiekers. Hieronder leggen we de eigenschappen van de verschillende categoriëen in het kort uit.

Jong gebruikt

Autobedrijf Henk Grooten is gespecialiseerd in jonge gebruikte auto’s met een lage kilometerstand. Auto’s met een bekende onderhoudshistorie, en die zich in een onberispelijke staat bevinden. Uw nieuwe auto kan afgeleverd worden in combinatie met een full service pakket. Staat de door U gewenste auto er niet bij? Autobedrijf Henk Grooten kan deze voor u zoeken! Wij werken met een internationaal netwerk van erkende garagebedrijven en dealers, en kunnen daardoor de auto vinden die aan uw eisen en wensen voldoet. Natuurlijk met dezelfde hoge kwaliteit zoals we die ook aan onze eigen jong gebruikte auto’s stellen.

Youngtimers

Een auto noemen we youngtimer als deze minimaal 15 jaar oud is. Een youngtimer is een zeer geschikte auto voor dagelijks gebruik. De youngtimers van Autobedrijf Henk Grooten verkeren in een uitstekende conditie. Bent u op zoek naar een unieke auto met karakteristieke uitstraling? Een youngtimer van Autobedrijf Henk Grooten biedt u de mogelijkheid  fiscaal vriendelijk te rijden in een luxe, duurzame wagen met uitstraling. Bekijk ons aanbod op de website of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. 

Klassiekers

Een oldtimer is een klassiek voertuig waarvan het model al lange tijd niet meer gefabriceerd wordt. Een auto mag je doorgaans een oldtimer noemen als deze periode meer dan 25 jaar is. Voor liefhebbers en verzamelaars zijn deze oldtimers bijna een manier van leven, compleet met oldtimerclubs en oldtimerevenementen. Bijzondere klassiekers kunnen een uitstekende investering zijn waar veel rendement op valt te behalen. Bent u op zoek naar een bijzondere oldtimer? Houd ons aanbod dan in de gaten of laat ons weten naar welke oldtimer u voorkeur uit gaat.