De specialist in Mercedes-Benz automobielen met 45 jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring staan wij inmiddels bekend om onze professionele afhandeling en aflevering. Met onze specifieke kennis van de auto's die wij aanbieden, zijn wij u graag van dienst.

Ons bedrijf

Oprichting van het familiebedrijf

In 1932 is het familiebedrijf Henk Grooten gestart met ziekenvervoer en als taxibedrijf. Na de oorlog is het vervoersbedrijf zich meer gaan richten op de touringcarbranche. Op bescheiden schaal werd er eind jaren 50 door Henk Grooten al in auto's gehandeld. Begin jaren 70 is het bedrijf zich steeds meer gaan specialiseren in Mercedes - Benz automobielen. Twintig jaar later is Autobedrijf Henk Grooten zich volledig gaan concentreren op de verkoop van in originele staat verkerende klassiekers en youngtimers met een extreem lage kilometerstand.

Ook is Autobedrijf Henk Grooten gespecialiseerd in jonge gebruikte auto’s met een lage kilometerstand. Auto’s met een bekende onderhoudshistorie, en die zich in een onberispelijke staat bevinden. Uw nieuwe auto kan afgeleverd worden in combinatie met een full service pakket.

Staat de door U gewenste auto er niet bij? Autobedrijf Henk Grooten kan deze voor u zoeken! Wij werken met een internationaal netwerk van erkende garagebedrijven en dealers, en kunnen daardoor de auto vinden die aan uw eisen en wensen voldoet. Natuurlijk met dezelfde hoge kwaliteit zoals we die ook aan onze eigen jong gebruikte auto’s stellen.

Onze werkplaats

Naast de aanschaf van uw auto kunnen wij ook het nodige onderhoud verzorgen voor de aflevering in onze moderne en goed uitgeruste werkplaats.

 

Onze showroom

U kunt op afspraak in onze showroom terecht om met eigen ogen het unieke aanbod van originele klassiekers en youngtimers dat wij hebben van het merk Mercedes - Benz te bewonderen. Bel ons even voor een afspraak.

Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring en kennis van klassiekers en youngtimers van het merk Mercedes - Benz en staan bekend om onze professionele afhandeling en goedverzorgde aflevering. Zo verzorgen wij de afhandeling met de rijksdienst voor het wegverkeer of de douane voor u.