De specialist in Mercedes-Benz automobielen met 45 jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring staan wij inmiddels bekend om onze professionele afhandeling en aflevering. Met onze specifieke kennis van de auto's die wij aanbieden, zijn wij u graag van dienst.

‹ Terug naar aanbod

Mercedes-Benz SL-Klasse

280 SL Pagode - A1 mint condition


€ 209.950

Bouwjaar
1969
Kleur
180 - Zilver Metallic
Marge/BTW
Marge

231 km

Carosserie
Cabriolet
Brandstof
Benzine
Transmissie
Automaat

Omschrijving

Mercedes-Benz 280 SL Pagode in A1 conditie ( 6 sterren restauratie ) Dit exemplaar is uitgevoerd in de kleur 180 Zilver metallic met een prachtig rood lederen interieur.
Alle onderdelen die zijn gebruikt tijdens deze hoogwaardige restauratie zijn origineel en gekocht bij Mercedes. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het merk Mercedes-Benz, dus we kennen elk onderdeel ervan.
Zo is een oldtimer gecreëerd met het karakter van een nieuwe auto, dit betekent dat onze klassieke auto’s volledig geschikt zijn voor het dagelijks gebruik. Om de buitengewone uitmuntendheid te benadrukken heeft deze restauratie het keurmerk “6 sterren”.
Uiteraard is na voltooiing van de werkzaamheden ook dit exemplaar beoordeeld door Classic Data, de toonaangevende expertise organisatie voor oldtimers. Als u in een dergelijke auto wilt investeren, is ons aanbod iets voor u.

Wij weten dat bij het zoeken naar uw droomklassieker, naast de juiste staat, uw favoriete kleur of uitrustingsversie een van de belangrijkste criteria is. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid een vergelijkbare restauratie naar eigen voorkeur te individualiseren voor zowel de W113 280 SL “Pagode” als de Mercedes-Benz 190 SL. Dit betekent dat de koper een keuzevrijheid heeft qua kleuren van het exterieur en interieur volgens de data kaart of uit het Mercedes-Benz kleurenpalet van die tijd, evenals voor de volledige selectie accessoires en uitrusting. Een renovatie van wereldklasse die uiteraard volledig gedocumenteerd wordt. Begin uw avontuur met uw Mercedes en neem vandaag nog contact met ons op! Nadat het gehele proces is afgerond, ondergaat de auto een reeks testen zodat u optimaal kunt genieten van uw “nieuwe” Star. Tenslotte bezorgen wij uw gerestaureerde klassieker, samen met alle documentatie, op locatie naar keuze. Het voelt alsof u een nieuwe Mercedes rechtstreeks uit de fabriek geconfigureerd heeft ! De doorlooptijd van het project bedraagt ​​ongeveer 6-8 maanden. Daarnaast bieden wij twee jaar volledige garantie - Internationale transport mogelijkheden - Hulp bij import en registratie van voertuigen - Fotografische documentatie van de renovatie en een Klasse A1-certificaat ( Classic Data )